Férfi vagy és utálsz folyton ruhát vásárolni?

Minek? Szereted a megszokott, kényelmes mindennapi viseletet? Póló, nadrág, gatya, zokni, minek bonyolítani? Te is így gondolod? Akkor csatlakozz a Férfias Klubbunkhoz! Minden hónapban megkapod ami neked kell!
CsatlakozokMi ez?

Mi is ez az MSK (Man Save Klub)?

Ismerd meg Petit. Ő egy fejlesztő. Az év 350 napján minden egyes reggele azzal telik, hogy kitalálja mit is vegyen fel aznap. Ezzel már reggel felidegeli magát, mert a kedvenc pólója koszos, a kedvenc zoknija tegnap kilyukadt és a kedvenc alsója is úgy elkopott hogy többé ne mtudja felvenni. De Petinek se ideje se kedve elmenni vásárolni. A kedvenc cuccait már meg se találja a boltban, meg ideje sincs ilyen hülyeségekkel foglalkozni.

De Peti ráakadt a Man Save Clubra, ami örökre megváltoztatta az életét. A Man Save Club vállalja, hogy havonta, egy görög szüzek finom kezei által csomagolt dobozba kiválogatja és elküldi Petinek amire szüksége van. Szóval Peti csatlakozott a club-hoz, és nem csak egy macsó közösség megbecsült tagja lett, de többé nem is kell idegeskednie a mindennapi viselete miatt.

Elég ha egyedi ruhadarabokat vesz fel a randira, az esküvőjére meg ha épp az anyósával kell találkozni, hátha az új pólójában nem ismeri meg…

Csatlakozz te is a Man Save Clubhoz most, és garantáljuk, hogy nem bánod meg! Ha mégsem lennél elégedett a cuccainkkal, akkor visszafizetjük a pénzed!

Így működik

1. Vásárold meg a próbacsomagunkat, és tesztelj minket

2. Válassz az előfizetéseink közül

Állitsd össze a saját csomagod, amit havonta küldjünk neked (bármikor módosíthatod a következő havi csomagod összetételét)

4. Minden hónap első hetében küldjük neked a pakkodat. Enjoy!

Miért is csatlakozz a Man Save Club-hoz?

Mert mocskosul kényelmes

Mert megpsórolsz magadnak egy csomó felesleges kiadást

Mert megspórolsz magadnak egy csomó időt

Minőségi ruhát kapsz a bolti ár töredékéért

Mert nem fogsz kifogyni a szükséges, mindennapi cuccokból

És ha ez még nem lenne elég, akkor csatlakozz a clubhoz, és légy az előfizetőnk azért, mert minden előfizetőnk egy árva gyerek ruházkodását is segíti! A neked elküldött dobozt használd arra, hogy kinőtt, megunt, kopott, de tiszta ruháid (vagy épp a párod, anyéd, tesód, stb.) ruháit visszaküldd nekünk, és mi azt eljuttatjuk Böjte Csaba árváinak. A visszaküldés díját mi álljuk!

Üzlet és becsület, összeegyeztethető?

Ez a kérdés sokszor előjön, mikor a barátaimmal beszélgetek arról, hogy megéri-e vállalkozni, mi jó benne, mi rossz benne. Ellenérvként mindig előjön, hogy aki becsületes, az úgysem tud érvényesülni. Az igazán sikeresek úgyis csalnak (ha mást nem adót), hazudnak és...

read more

Így tervezd meg 2018-at

Akik ismernek tudják, hogy nem szeretem az ad hoc dolgokat. Szeretem az életem megtervezni, és szeretem, ha minden a terveim szerint alakul. Nem mondom, hogy profi vagyok benne, de úgy gondolom jó úton haladok. Van pár alapelv, amit betartok, és amit most veletek is...

read more

Olvass bele a blogunkba

2 + 2 =

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial